länge sen!

Nu var det en väldans lång tid sen jag bloggade! Men jag har ju knappt varit hemma någonting XD

Jag var 1.5 vecka i Onsala. Först några dagar med mina fina skåne töser, mycket härlig resa! :D..sen umgicks jag med mina fina onsala-supergirls som kom hem! :D..jättemysigt!:).. När det var dags att återvända till Skåne så fick jag skjuts av alex & Linn så nu har ÄNTLIGEN min cykel här, WOHO! :D Dom stannade i två dagar o vi hade sightseen i Lund och igår var vi i Tyskland tur & retur på en dag! Det var riktigt kul men mycket bilåkning och det var ganska hård sjö på färjorna så jag blev givetvis åksjuk och hela jag gungade hela dagen när jag kommit hem xD och när jag skulle sova.  Jag fyndade iallafall en hel del grejor. Jag hade växlat till euro (som står väldigt lågt) innan vi åkte så för lite mindre än 400kr fick jag både vin, jegermeister, cider o lite grejer! :) Det har iallafall varit väldigt kul att ha dom här på besök så dom fick se hur jag har det! :)

På kvällen igår cyklade (!!) hem till Rebecka & Jonna! Det var så länge sedan jag såg dom senast för dom har ju också varit ute o flängt i världen!

Nu ska jag snart bege mig till gymmet! Dessutom måste jag städa, packa upp väskan från Onsala-resan och sedan börja packa inför UMEÅ-RESAN!!! :D..imorgon bär det nämligen av mot Umeå!!! Jag ska efter nästan ett års väntande få träffa Moa & Isabelle igen! Fan va kul det ska bli!!!! :D Har en föreläsning idag också och sen hoppas jag Madeleine och Susanne kommer hit o hjälper mig o äter lite kylvaror som inte kan ligga här o skräpa! ;) Så ni ser, för mycket att göra för att blogga! ;)

see yoooou!! :))


en favorit i repris! ;) Onsalasupergirls i Stockholm 2007



RSS 2.0