dååligt bloggande como siempre

Det här med bloggande verkar inte funka så bra för mig i Sverige! xD..

Antingen har jag för mycket att göra så jag hinner inte uppdatera för ens det är för sent o inte längre intressant eller så har jag för lite att göra att det inte finns något intressant att säg.

Just nu är en period då jag faktiskt har mycket att göra. B-uppsatsen är i full gång och jag & Suss kämpar för att få klart den i tid. Samtidigt så flyttar jag om typ 4 dagar och har knappt börjat packa än. Bra Isabelle. Dessutom börjar allt dra ihop sig mot terminsslut vilket innebär att folk börjat åka hem, slutstäd i korridoren, ansöka om csn för min sommarkurs som jag kom in på !! :) (företagsekonomi) och massa papper till mitt nya extrajobb på Tetra pac! ;) så där befinner jag mig när jag inte har något annat att stå i! x)

Mitt rum ser dessutom ut som S K I T. Man kommer knappt in här..så stökigt. Jisses, jisses. Nja man kanske skulle sätta igång o flyttpacka lite? Har pluggat sen 8..Susanne kommer o hämtar mig vid ett med bil ( LYX) och så kör vi till skolan för handledning + lite plugg därefter åker vi + madeleine till Landskrona för grillning! :) (Om vädret tillåter) ;)..

See youu!!! :)








några posar bilder från en utekväll ;)

måååndag

Hallå! Hallå!

Idag vaknade jag upp mega förkyld. Ont i öronen, halsen o huvet. Suck. Så jag stananr hemma idag för att jobba på min hemtenta som ska in på söndag! Det är så dags att sätta igång med den nu. Egentligen vill jag bara få den överstökad så jag kan fokusera på B-uppsatsen som vi ska börja med om en vecka!

Igår vare en härlig dag. Jag & madeleine promenerade typ hela dagen xD..försökte hitta nya vägar och gick till ica & Willys för att kolla om det fanns några super erbjudanden! ;).  Vi avslutade dagen med svindyr & görgod sushi! Yuuummi. 

Denna veckan är så gott som redan planerad. plugg idag, troligtvis jobb tisdag & onsdag, fira Rebeckas 20årsdag på onsdag, ÖPPNINGEN av Lidl på torsdag XD (yey) och plugg, fredag äre mer plugg, filmafton & eurovision  song contest - secrets dokumentären, på lördag ska jag till Nova och på kvällen är det EUROVISION for real, söndag ska tentan in så då äre bara att kämpa. ;)...Listan kommer säkert fyllas på med fler grejor. Om man ändå vore så effektiv som en annan Isabelle mer norr om i landet. Då hade livet varit lättare. ;)


umeååååååå :)

Söndagsmorgon!

Här sitter jag i soliga Lund o tittar på nyhetsmorgon. Mysigt! :) Nyvaken för mitt alarm gick inte så jag sov tills 11! underbart. :) I fredags var det utgång för att fira Aida som fyller 20! :) Jag hade egentligen bara tänkt stanna på puben för jag var så trött efter jobbet men jag blev kvar tills halv ett ändå.

Lördagen spenderades först på bibblan o Espresso House med Maddis. Sen drack jag kaffe med Linda på hennes balkong. Love the weather!! På kvällen åkte jag tillbaka till Madeleine o vi promenerade bort till Human festivalen som pågick i parken där ett konstigt typ ryskt-skånskt band spelade xD..så traumatiskt. Där efter hade vi tysk afton! XD Drack tyskt vin, tysk baileys och tittade på Der Baaader meinhof komplex. :))

Idag ska jag packa lite smått inför flytten, det är ju inte så himla långt kvar tills at det är dags. Tänkte även träna men jag har blivit gör förkyld!! Vet inte om det är de starka medlena från jobbet eller en riktig förkylning x). Nu börjar kvällen är din, det ska jag kika på. Sen måste jag ju börja på min hemtenta också..jissseees. kul söndag :P ;)

Ha en bra söndag! :)


solen e tillbaka!

Vädret har ju varit lite förvirrande. Börjat mede sol, sen moln, sen sol i princip 3 dar nu men så sa dom på vädret att det äntligen ska bli varmt o soligt igen! :))

Idag ska jag vara i skolan mellan 9-13...långt x) men det går nog bra. Har på mig mitt nya linne från Avanna <3 idag. Det är så fiiiiint. :) Igår var jag o skrev på alla papper om jobbet så efter drogtestet imorgon så är jobbet mitt! :D..så länge jag klarar drogtestet då men det får vi ju hoppas! haha. De sa att valmofrön kunde ge utslag så man fick inte äta det på två dagar innan o jag har det i min müsli som jag åt igår men förhoppningsvis hinner det gå ut kroppen! :P

Jag har börjat packa lite lätt också. En kartong igår med vinterkläder, och sedan måste jag packa en väska med kläder som jag kanta med till Onsala o ha under sommaren.

Mycket som händer i lilla Lund nu! :-)

hejjsvejjs


fina blommor =9



valborgsdagen på sne! ;)



say no to guns! ;)


död blogg!

Jag har inte bloggat på så länge att jag inte riktigt vet var jag ska börja? Så mycket som hänt. Men kort sammanfattat är att jag fått ett förstahandskontrakt på en lägenhet, varit i Ume, fått ett extrajobb, firat Valborg med påmpa och ståt och skolarbetet har dragit i gång lite mer nu. Skönt faktiskt!

 Idag hade jag till exempel en presentation om nordeuropa på 1900-1919, muy interesante! ;) Dessutom har jag förresten blivit blondare. Det går utför alltså! ;) Well well, vi hörs om jag uppdaterar mera. ;)




en tripp tillbaka till gamla grundskolan slutade med att alla fick barnasinnet tillbaka

RSS 2.0