Sunday without sun

Söndagkväll. En sjukt oproduktiv dag. Eller okej, jag var på gymmet imorse. :) Men efter det har jag bara suttit här i soffan och slappat. Jag har inte mått så bra...kännt feber i kroppen :(..men nu har jag tagit 2 panodil så det känns bättre. Vill INTE bli sjuk !!!

Imorgon blir det spontanresa till Onsala!!!! :D..Har inte varit hemma sen jul så det ska bli skönt att komma hem igen. :)) Ska även passa på att träffa Jennie och Julia, som kommer hem från England!! :D shoohoo.  Jag åker imorgon efter föreläsningen och tajmar in till nästa föreläsning! (:

Nu ska jag slappa vidare! See you around duudes.


askuuungen

Tjollahopp!

Idag har jag varit duktig. Städat, diskat och tvättat... x) sen var jag en sväng till Willys IGEN för jag glömde lite grejer igår..bah.

Jag har gått och blivit förkyld dessutom ( som alla andra) så det blir en hemmakväll framför mello! Madeleine kommer hit och joiiinar mig. Vi ska göra quesedillas igen, så gottt!!!

byyyyyyyyee :)

friday night

Här sitter jag. I pyjamas, osminkad och med flottigt uppsatt hår. Flashig fredag va? ;D haha. Det bästa är att denna fredagskväll har jag spenderat med att handla mat, betala räkningar, bokat tvättid o kollat på Lets dance. Men jag klagar absolut inte, det har varit en riktigt mysig fredagskväll faktiskt! :)..jag va helt slut så det är skönt att få vila lite.

Jag har även gjort något kul! Jag har nämligen anmält mig till en sommarkurs! Kanske låter lite överambitiöst ;)..men eftersom chansen till sommarjobb ser riktigt liten ut och jag vill göra något vettigt så bestämde jag mig för att söka till en kurs. Men det är bara 7.5hp så det är halvtid och bara över sommaren så det ska jag nog fixa ;). Kursen heter Företagsekonomi - företagande på EU-markanden. Jag hade egentligen bestämt mig för en kurs om akademiskt skrivande men så såg jag att denna fanns vilket känns relevant för min utbildning men samtidigt lägger till en ny ekonomisk dimension. Haha, nu låter jag precis som när mina lärare pratar men det blir iallafall ett bra komplement tror jag! =)


Plugg-Isabelle is in da haus.

torsdag-fredag

Hallå bloggen!

Igår var vi ute på Lunds nation. Det var sådär måste jag säga..  dels var det väldigt lite folk på Lunds, dessutom var 99% av dom stockholms brats och musiken var rätt kass. Tur att sällskapet var trevligt ;). När dom andra tog tåget hemmåt Helsingborg gick jag, Susanne och Linda o köpte Kebab o drog hemmåt.

Idag har jag och Susanne varit på stan. Vi käkade lite lunch och shoppade lite, 25:e idag ju !! :D..äntligen köpte jag nytt smink!! Gu så skönt att slippa gå med ett puder som är 5 gånger för mörkt för ens hudton bara för att man e för snål/fattig för att köpa nytt XD. Dessutom fyndade jag en kofta för 99kr och en klänning för 149kr på h&m -  studenternas bästa vän. <3

Ikväll blir det bara jag & Mr Television. Jag har två filmer att se på. The dutchess och New york - I love you :) så ikväll får plånboken och själen vila som Blondinbella skulle sagt ;). Iofs har jag inte mycket mat hemma så jag kanske går till Willys för lite matinhandling.

Jag kanske fotar minaa nya inhandlingar senare ;) Här e lite bilder från
gårdagen:

Aida sminkade mig med fint, dyrt smink.


Lindalicious!






Kamrat M vill ej synas på bild.



fejk-tatuerade ben.


Tooorzdaaag!

Idag stråååååålar solen, UNDERBART!!! :) Fast det är minus 4 grader men ändå. jag e nöjd.

Idag vaknade jag innan klockan ringde, som vanligt. Så jag klev upp och påbörjade dagen redan vid 8. Vid halv 12 idag ska jag träffa Emma och så ska vi promenera ihop till skolan. Vi har föreläsning idag mellan 12-14. Ny kurs nu som handlar om Medelhavsländerna! Väldigt kul än så länge!

I eftermiddag ska jag gå till gymmet med Linda! Men eftersom jag gymmade igår så får det nog bli kondition idag, men det behövs det med. ;) Men ikväll, DÅ ska vi ut!! :) Vi ska till Lunds nation där jag aldrig varit så det ska bli skitkul! Dessutom har jag inte varit ute på lite över 2 veckor vilket är typ som ett år i studenttid. Men Isabelle, du har ju inga pengar tänker ni. Men då har ni fel säger jag för efter klockan 24 i natt så är det studiemedel (!!!) som går in på kontot! ;)

Så, nu är det väl dags att ta tag i livet och starta igång dagen!

Adiooos


en dag för ett tag sen när jag och susän fikade o gick på biooo. Och nej,
jag kan fortfarande inte vända på bilderna som jag vill...


en suddig weilande susäään

Mätt

God morgon!

Det var segt att gå upp idag, när klockan ringde vid 8... Jag fortfarande mätt från brödet jag åt hos Rebecka & Jonna igår xD..det måste ha svällt i magen eller något! x) Iallafall så är jag inte så där supersugen på frukost..kaffe har jag tagit såklart ;)

Idag SKA jag till gymmet. Jag hann ju inte igår....men jag funderar på om jag ska gå innan föreläsningen eller efter. Jag går mellan 2-4 idag men eftersom det är det längre passet så tar det ju ett tag om jag ska gå dit, vara där i ca 1.5h, hem o duscha o göra mig klar och käka lunch innan klockan e halv 2. Då måste jag iåsfall gå klockan 11...mjooo vi får se! :P..


Brödbaksbrudarna!


brödbak & novabesök!

Hallå igen!

Fått mycket gjort idag, typ! ;).. Städade hela morgonen, damma o dammsög, duktigt duktigt! Sen tog jag bussen till Madeleine och därifrån gick vi till Nova och strosade runt lite. Lämnade in maddes cyckel som hade punka o så drack vi kaffe. Sen gick vi till hallands för o lämna en nyckel o sen våldgästade vi Rebecka & Jonna. Rebecka hade bakat bröd så det var redigt bra tajming och dessutom bjöd dom på tisdagsvin. Lyx! ;)

Nu kollar jag på tv o dricker te! myyys :)

Imorgon, skola och gym!!

Stockholm tur & retur

Hallå hallå!

Då var man tillbaka från en weekend i hufvudstaden ;). Jag har haft en mycket intensiv men trevlig helg! =) Många släktingar som träffats, shoppingtimmar, fika o restaurangbesök!  Jag kan ta det dag för dag!

Fredag
Jag gick upp ohyggligt tidigt, klockan 5!! Var i Stockholm redan vid elva. Gick till pappas kontor, käkade god sushi meed honom, åkte hem till lägenheten, vilade lite, fikade med mamma och sedan tillbaka till stan för middag på Berns med farbröder + respektive! :) Mycket trevligt!

Goood sushi!

Lördag
Mamma och jag kom iväg i hyffsad tid för lite storstadsshopping!! Vi började på drottninggatan men båda var så trötta och yra i bollen att vi efter en affär tog t-banan bort till Östermalm för fika på Sturekatten. Det var grejer det, kan jag tala om! På eftermiddagen kom farfar o Lena på fika och på kvällen kikade vi på Melodifestivalen!

fina mamma, på sne! x) jäkla dator som krånglar o inte vill rotera bilden som jag vill...


saaaft.


massaaa fikaaa

Söndag
Mamma & jag tog tåget till Uppsala för att hälsa på farmor! Jag hade inte varit i Uppsala på drygt 6 år så det var jättekul och nostalgiskt att åka dit igen. Farmor hade gjort jättefin lunch med smörgåstårta och vin. Fint ska det va! ;)

Måndag
Lite sistaminuten shopping på förmiddagen medans pappa jobbade. Jag strosade runt på drottninggatan men på 2 timmar hann jag med knappt 4 affärer. Det underbara h&m tog lååång tid. Sen fick vi höra att farbror nummer 3 och en liten kusin var på Kulturhuset så vi gick dit och åt lunch. Jättekul o träffa dom med! Sen gick vi tillbaka till pappas kontor och drack lite kaffe och hamnade mitt i ett tårtkalas, mums! Sen sprang jag ner till tåget och åkte tillbaka till Lund. Det var en seeeeeg tur, med en jäkla gubbe som satt två rader bakom som pratade KONSTANT i 2 timmar med en stackars man från norrland som bara satt o suckade. När jag kom fram till Lund mötte jag Susanne & kamrat Madelän o drack te och lyssnade på dålig musik hos mig!

Japp, det var det i runda tag, idag ska jag ut till Nova om jag orkar....jag som var så glad att slippa snön när jag kom hit upptäckte nu på morgonen att det snöat i natt :(:(



Sthlm sthlm sthlm!

Nu ska jag gå upp om 7 timmar så det kanske e dags o gå o lägga sig?

Idag har jag vart i stan o fikat o kikat runt o sen var jag en stund på Café multilingua men gick ganska snabbt då jag skulle gymma med Linda! Det var kul men det var några övningar som kändes fel..Fick lite ont i ryggen..så får nog fråga nästa gång om jag kanske har fel inställningar!

Nu på kvällen har jag packat inför helgen. Lite i sista minuten kanske x) och så skickade jag in min uppsats!! Skönt!!!

Well, see you all on monday! :-)

Byebye!

10.23

Klockan e 10.23 o jag har redan duschat, gjort mig i ordning, gjort klart resten av uppsatsen o nu chillar jag. ;). Idag ska jag träffa kamrat Madelän på stan o dricka kaffe. Vi har inte setts sen i måndags och imorgon åker jag ju. Heemskt! Så lite quality-coffeetime it is. :) Sen så kommer Rebecka också så ska vi gå på liite ärenden. Jag ska köpa ett lås till skåpet på gymmet och lämna tillbaka två böcker på biblioteket. Påminn mig!

Sen ikväll ska jag och Linda till gymmet! :) Det är andra gången jag kör schemat som jag fick så det ska bli kuuul! =)

Ha en treevlig torsdag!

Hårfärg!

Jag har ju haft en del hårfärger i mina dar..och jaa nu är jag sugen på en ny! :) Jag har ju inte färgat håret sen i maj
så nu borde den mesta av färgen försvunnit så att jag kan färga till i princip vad som!

Här är lite exempel på hårfärger jag haft! :)


mellanbrunt?


"blont" aka gult.



Rött/kastanj


svart. nee okej det kanske inte är äkta ;)


mörkblont?


mööörkbrunt!


brun-rött?


och ungefär så här är det idag..

help me! vilken färg? någon ny? rosa kanske? ;)

Nöjd Isabelle

åhhhh vilken mysig dag!!

Jag kom igång med plugget rätt tidigt idag och nu kan jag leverera den glada nyheten att jag är KLAR med uppsatsen! Nu är det bara själva språket & strukturen som ska fixas. Efter lunchen vandrade jag iväg med Linda (som sitter mitt uppe i tentapluggandet stackarn) till ica för o inhandla lite frukost till fredagens färd! Min buss går 05.45 så jag tror inte jag kommer äta någon frukost innan då xD.

När jag kom tillbaka hetspluggade jag in i det sista och sen sprang jag ner till gymmet o joggade i 30 minuter. Det var jätteskönt då jag suttit still i princip hela dagen. Det blev 30 minuter, 3.5km, 7.1km/h, och 250 kalorier!

På kvällen hade en granne bakat en jättefin tårta/kaka med choklad, apelsin och rom i. Sååå god! Och dessutom inget mjöl så liiiiite gi vänlig.. ;) Dessutom blev det en liten rom&cola till. Lill-lördag it is ^^ Härligt!

Så nu sitter jag med en kopp te och kollar på halv8 hos mig! 

Härlig dag! Imorgon ska jag avsluta eremit-veckan o faktiskt dra ner på stan! :))

hasta luego!!


jag bjuder på en gammal bild på Isabelle * 2 en Madridooo


mitt i veckan

Här sitter jag mitt i min morgonrutin! Alltså kaffedrickande och tittande på A place by the sea på tv8. My Favourite tvshow!! ^^

IDAG ska jag skriva färdigt om Ungern på tentan. Det måste jag. Och sen är det "bara" diskussionsdelen kvar tills imorgon. Jag går eventuellt ner på stan sen o fixar lite grejer. Men det beror på hur långt jag kommit med tentan..


gym-trauma second edition.

Ciao!

Jag var på gymmet imorse för gymintro. Jag trodde ju att jag skulle ha den med samma tjej som jag bokat tiden med. Men icke sa nicke. Jag fick ha gymintro med en skitsnygg kille i 25års åldern. Yey..NOT...Va kul att jag bestämde mig för att gå osminkad, och vänta med att tvätta håret tills efter träningen..och ännu roligare att han hade så många roliga frågor som t.e.c. vad jag väger. Men jag är inte bitter!

haha, nej men det var faktiskt en kul intro och jag fick läett program utformat efter mina önskemål och bland annat bra övningar för ländryggen, just what I need! :)  Jag ska ha nästa gympass på torsdag och eventueellt att jag klämmer in ett litet konditionspass imorgon. Jag kan tänka mig att det blir mkt onyttigheter i helgen så bäst att gardera sig! xD

Annars har jag suttit o kämpat med hemtentan idag..sakta men säkert är väl rätt ordval. Men nu har jag iallafall en en färdig plan över vad som ska skrivas så förhoppningsvis blir "skelettet" klart imorgn.

Nu äre te och tv dags! :)

f
Ungefär så här lycklig över att kaffe existerar
har jag varit idag.
förlåt jennie att jag ladda upp denna bilden (A)

Tuesday

hejj!

Då var man uppe igen. Jag har vaknat 07.49 tre dagar i rad nu..av mig själv. Jättekonstigt x) jag har iallafall ätit en gööörgooo frulle. Havregrynsgröt med sån där dyyyr müsli (som egentligen inte är så dyr) och kardemumma kaffe! :)

Klockan 11 idag väntar gymintroduktion med en tränare på gymmet! Ska bli superkul! Sen ska det bli tentaskrivning för hela slanten!

Igår var vi hembjudna till Jonna & Rebecka på alla hjärtansdags fika! ..som senare gick över till en alla hjärtandagsmiddag x) trevligt vare ialalfall! Senare på kvällen gick jag  & Linda till ica o där fick man minsann gratis äpplen med texten "i love you" ingraverat i skalet, dagen till ära. Jag tog en bild men lyckades (såklart) inte få in den i datorn xD.

Däremot lyckades jag ladda in lite andra bilder! :)


 
Kamrat M är rädd för internet o ville inte vara med i bloggen o det här var det
bästa jag kunde fixa! haha xD Susanne däremot, hon lever i framtiden hon! Här är en bild
som en fotograf på hallands tog!

haha gemenskap på krischan.



San valentine!

God morgon! :)

(ett litet shout out till Rita som fyller år idag!! Ha en superbra födelsedag!!)

Glad alla <3 dag! eller säger man så? :P..denna soliga eller okej det är rätt molnigt..men denna måndag kommer iallafall innehålla en föreläsning och hemtenta-skrivande. Jag har även suttit nu o kollat icas erbjudanden på internet (vuxenpoäng) och ska dit i eftermiddag o handla lite. Kanske eventuellt blir en biiillig kopp kaffe med mina vänner för o fira lite alla hjärtans med dom?

Have a nice monday och jag önskar alla mina älskade vänner och familj en superbra alla hjärtansdag!!


engagerade vänner hos julia ;)


in leuund with ma frieeeends ;)


Easy like a sunday morning

Buenos diaz! :)

09.09 är klockan..tidigt tidigt! Jag vaknde upp strax innan 8..av mig själv !! Förstår inte varför :P..men bra var ju det för jag och Linda ska gå och gymma klockan 10.30 o sen ska hon tentaplugga och jag ska hemtenta skriva..Jag har försökt göra ett schema för o hinna innan Stockholmsresan o det ska nog gå!

Igår kollade vi på melodifestivalen. Det var lika dåligt som vanligt XD. Men det var trevligt att ha tjejerna här! :-) Det blev en rätt tidig kväll. Jag o Linda följde Jonna hem vid 11 tiden tror jag så jag gick o la mig redan vid 12. Kanske därför jag vaknae så tidigt?

Nu ska jag tugga vidare på min frulle o dricka några fler koppar kaffe innan det är dags för gyyymmet!! ska lägga mina saker i Lindas skåp MED lås den här gången...


En sån här Kaffe mocca blanco med grädde hade verkligen inte suttit fel.
Gud va jag saknar Starbucks!! menmen, min vanliga bryggkaffe med lättmjölk
e också god xD.


melodiiifestivalen

God morgon tänkte jag skriva. Fast klockan är ju 18.06 så det kanske inte är legitimt? xD

Nej jag vaknade faktiskt inte nu utan har varit uppe sen halv 11.  Jag och Karolina hade jättekul igår! Vi kollade på två filmer ..eller jaa vi pratade mest o missade filmerna xD. Nu imorse har jag suttit o läst om olika internships. Är väldigt intresserad av svenska ambassaden somewhere men då måste man ha läst antingen konfliktlösning, internationella relationer eller political science men jag får se om jag kan få in någon kurs i detta!

Senare på förmiddagen satt jag ute i köket med några av mina supertrevliga korridorsgrannar o pluggade. Jag skriver ju hemtenta nu så det är bara att komma igång med skrivandet !! Det gick hyffsat...har fått någon slags struktur på't iallafall. Sen har jag o Linda varit på Willys o köpte lite grejor för o ladda inför Melodifestivalen ikväll!! :D Så dåligt men en riktig svensk tradition som måste följas. ;) Det är ju nästan lika svenskt som tacos!   Det är iallafall Linda, Jonna och Karolina som kommer! :) Happy times!

Imorgon blir det till att gymma med Linda på morgonen! Tidigt, tidigt..eller typ 11 :P..men för o va söndag e det tdigit o sen ska jag nog plugga hela dagen.

Have a nice lördag! :D

P.S NU ÄR UMEÅ RESAN BOOOOKAAAAD!!! :D ÄNTLIGEN FÅR JAG TRÄFFA MINA AUPAIR TJEJER IGEN!!


Lady Gaga girls i Granada ;)


Jag & Mysan på Madrid fashion week. Flashigt värre ;)

Trauma på gymmet...

Jag gick till gymmet. Gjorde ett snabbt joggingpass. Jag hade lagt min jacka, skor o nycklar i ett skåp utan lås. Eftersom jag inte hade något.. Kommer tillbaka när jag e färdigtränad. Hittar inte mina grejer. .....Börjar tänka - men va fan la jag mina grejer? jag kanske kollar i fel skåp. Går igenom ALLA skåp. Alla kolllar på mig som jag är dum i huvet...

Inser att mina saker är borta. Går till receptionen. Ehh alltså mina grejer e borta eller så har någon lagt sina grejer på mina o låst skåpet (för några skåp var låsta som jag trodde det kunde vara). Dom svara - eeh jaha va tråkigt (...) Mycket hjälp där liksom.

Jag ställer mig o väntar. Konverserar lite med en kille som säger "nästa gång tar du med dig lås va? höhö" jag ba ..EHH  JAAA *irriterad* går tillbaka till receptionen. Pratar med en annan som frågar om jag solat solarium. tänkte att han trodde jag glömt sakerna där så jag säger nej. Synd säger han. Annares hade du kunnat få en gratis gång (...) Bra Isabelle.

Kommer fram till att jag inte kan göra något o ställer mig o väntar IGEN. Efter lite mer än en timme så kommer ett par o killen öppnar sin tjejs skåp o hon utbrister -men, det här är ju inte mina grejer!! JAg dyker fram o ropar DET ÄRR MIIIINAAAA, JAG HAR VÄNTAT JÄTTELÄNGE :D :D :D..och han baa men guuu förlåt!! och jag är typ überglad o ba DET GÖR INGET JAG ÄR SÅ GLAD ATT DET VAR KLAR. JAG TRODDE DET VAR STULET!!!

sen gick jag hem.


Born this way

Sådärja! Hade en jäättetrevlig lunch med Karro! :D Jättekul o ses igen! Hon ska komma hit ikväll o så ska vi se på film! :) Bra fredag! Vi köpte jättemycket godis så jag sitter o funderar på om jag ska springa ner till gymmet o köra lite kondition..hmm det gör jag nog! Jag har ju en gratis prövovecka så då gäller det att utnyttja det! ;)

Förresten så har Lady Gagas nya singel "Born this way" kommit ut! Jag tycker att den är rätt så bra. JAg brukar aldrig gilla en låt första gången jag hör den så det är ett bra betyg! ;) Ni kan lyssna på den här: http://www.ladygaga.com/bornthisway/ 

Frreeedag! :)

Good mornin to y'all it's friday!!! :D

Idag är jag "ledig". Inga föreläsningar alltså. Men vi fick ut hemtentan igår som sagt o jag vill vara klar med den innan jag åker till Stockholm nästa fredag ( om jag nu kommer iväg, såg på nyheterna att det är någon slags snöstorm där).  Så ingen sovmorgon idag! Gick upp kl 8..vaknade av att jag hörde massa folk som sjöng "jag må hon leva" och förvirrad blev jag allt, xD men det måste varit korridoren under. Jag gjorde iallafall en fiin fredagsfrukost! Turkisk yoghurt och äggmacka och massor av kaffe så klart. Passade på att städa lite i köket. Ta ur disken ur diskstälelt, städa micron etc. Duktigt va? ;)

Dagens planer är iallafall att jag ska tvätta nu klockan 10.00 o sen vid halv ett ska jag träffa Karro o äta lunch! Jättekul! :D..Karro pluggar ju i Polen så hon e bara hemma ett litet tag. Sen tänkte jag nog gå o handla lite och ikväll blir det en luuugn hemmakväll. GÖTT!

hasta luego!


Jag som är så bra på att sätta upp arga lappar kanske
borde sätta upp en till med " INGEN FÖDELSEDAGSSÅNG
FÖRE KLOCKAN 8" ?


It feels good to be back

Hallå igen! Gu va kul det är att få blogga igen! :D..Även fast ingen läser, haha men det är så roligt att gå tillbaka sen o se vad man gjorde o tänkte!

Idag hade jag en föreläsning om kommunism i central & östeuropa. Suuuperkul!! Äntligen är föreläsningar riktigt riktigt intressanta! Men det kanske är för att jag tycker att det är så kul o läsa om det här ;). Vi fick tenta frågan idag också. Den var rätt störd. Typ "diskutera vilka historia händeler i polen, tjeckoslovakien och ungern mellan 1918 till 1989 som man i dessa länder kunde utnyttja efter kommunismens fall för att skapa en historisk berättelse som skulle A) motivera medlemskap i EU B) motivera motstånd mot medlemskap i EU." Jag känner att problemet är att jag inte riktigt förstår frågan xD.

Iförmiddags var iallafall jag o linda på Ica o handlade lite o så åt vi lunch ihop! Väldigt trevligt att ha så nära till varandra! Nu ska vi bege oss till gymmet om en halvtimme. Tänkte bara jogga idag o ev köra lite på crosstrainern. Kondition for the win ;)


fuck - råkade just typ radera resten av inlägget. ORKA SKRIVA OM DET. Teknik är inte riktigt min starka sida.

Ialalfall, har jag lånat två filmer på bibblan som är lite plugg-chill-aktiga så det e great. Planerar en lugn helg!! Förresten har jag mejlat med läraren som har hand om arabiskan här på universitetet och det verkar kunna bli arabiska för mig till hösten! KUL! :)

See you laater! :)


hahaa, en rolig lapp som hängde på ica!!

Nos vamos a Barcelona!!!!

NU ÄR DET BOKAAAAT!! :D

I sommar åker vi hit!


Hotell! :))


Barcelona!!! :D La sagrada familia



La Barceloneta! Här ska vi ligga o steka heela dagarna
lååånga.

Dagen före fredag.

Goo morron Goo morrron!

Då var man uppe igen! Den här veckan har gått sjukt fort! Speciellt om man jämför med förra långa seega veckan. Vaknade klockan 8 av att någon granne skulle SPIKA upp något och sedan borra. YEY. Underbar väckning klockan 8. Nu har jag precis käkat frulle o sitter o kikar lite mer på AISECS internships. Vore väldigt spännande o fixa ett sådant men det får la bli nästa år I guess :P. Den här sommaren e ju rätt bokad! Jag ska ju först till Malta o sen till Barcelona. Juste, ska kolla om jag fått in pengar från alla för då ska jag boka hotellet idag WOHO! :D

Dessutom har jag bestämt datum med Mosan & Isabelita för min kommande Umeåresa!!! Im sooo excited!! Mycket som händer nu! =D

See yaa läjter.


Snart går vi mot Barcelona! ;)..Julia e där också,. hon tog la kortet )

Untzdagkväll!

God kväll!

Här sitter jag med tända ljus o dricker te o kolla på det där Fuskbyggarna på tv. Försöker finna lite harmoni! haha.
Var iväg på en föreläsning på eftermiddagen o den var faktiskt väldigt intressant! Kursen handlar ju om centraleuropa o dessa historia och nu börjar vi komma in på andravärldskriget och kallakrigets effekter så jag får många flashbacks till IB men det är ju bara kul att man kommer ihåg lite från dom lååååånga lektionerna.

Efter lektionen stannade jag, Sussän o Rebecka kvar för att gå på AISECS infomöte om internships. Vi fick vänta i två timmar o sen började mötet en halvtimme försent och höll bara på i en dryg kvart...yey. Jaja, lite information fick vi ju iallafall! Jag är lite sugen på att åka på ett summer internship nästa sommar. Det vore spännande! :)
Sen promenerade jag hemmåt. Pratade med Isabelle i telefon o planerade inför vår kommane resa till Umeå!! :D Ska bli så sjukt kul o träffa dom igen! :) Vi pratade även om att nästa resa definitivt borde bli till Madrid!! <3 så jag saknar det ibland!!

buenas noches! Hasta mañana!


mina fina tjejer på flygplatsen i Lissabon <3



En soooolig dag vid Puerta de Alcala! :)

off we go!

Redan nu kommer nästa inlägg! Dom bara flyger ut!

Har nyss avnjutit en himmelsk frulle ( nej jag tänker inte fotografera min fruksot) bestående av fullkornsbröd o turkisk yoghurt. mums! Medans jag gör detta tittar jag på mit favoritprogram: A house by the seaside på min favorittv! :) På tal om tv så har jag nu anmält tvinnehav och får äran att betala ljuvliga 2000kr om året på några fjuttiga kanaler som jag känner absolut avsky emot och i protest ALDRIG kommer att nyttja ( nej jag är inte bitter ).  I en liten undersökning jag gjort visade det sig att 1 av 10000000000000000 betalar sin tvlicens här i Lund. Känns ju bra att jag är en av dom.

Nåväl, mot ljusare mål. Var o tränade igår med Linda på gymmet här på området. Det var faabulous! Stort o fint gym med lite folk :D. Vi gymmade i 1.5 timme och sedan joggade vi på löparbandet i 30 minuter! Mucho duktiga! :)  Hade egentligen tänkt att gå idag igen men vaknade med väääääärldens jäkla träningsverk så jag kanske borde vila idag o gå imorgon istället. Ja så gör jag nog.

Här kommer lite fler bilder från olika tillfällen de senaste!


Obligatorisk spegelfoto innan en partykväll (detta var innan jag flyttade som ni ser
eftersom det hade lyxen av ett eget kök ;D)


jag försöker införliva min bittra karaktär som Cruella devile på sagofigurs-sittningen
i fredags! :)


Jag o susäään på Hallands! :)


JåånnnaH o jaa. Man måste ju göra reklam för en bra stad liksom.


så här trevliga kan folk vara i Lund :)


 
Ett passande foto som avslut på detta inlägg! Blogg-gurun Blondinbella.
Hon var här i Lund i början av september o jag tog med (läs: släpade motstridigt med) mina
nyfunna vänner för o ta dåliga foton.

Tillbaka i bloggvärlden ;)

Tjollahopp!!

Efter nästan ett års uppehåll från bloggandet har abstinensen blivit så hög att jag inte kaaan klara av att fortsätta utan en blogg.

Jag lever numera som student i världens bästa och världens farligaste (cyklisterna är överallt) studentstad Lund!

All for know. Prepare to be dazzled by this blog ;)


En bild från förförfesten innan sittningen i fredags. Där förvandligen till
sagofigurer tog plats.. ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0