Sunny sunday :)

Hallå hallå!

Korridorsfesten här i fredags blev väldigt rolig med vääldigt mycket folk! Därför blev det inte så mkt gjort igår x) jag följde med Rebecka hem (som sov över) och somnade där x(..jag hade tvingat upp oss kl 9 på morgonen x( så det kanske var därför. På kvällen var jag hemma och städade upp lite på mitt rum och kikade på filmen The runaways. Den var faktiskt riktigt bra! :) Dakota Fanning är så sjukt duktig!

Idag vaknade jag som vanligt alldelles för tidigt och trodde jag försovit mig. Jag hade satt klockan på 9 men vaknade redan kvart över 8 så idag har jag hunnit med mycket. Jag började med att städa klart mitt rum som såg förjäkligt ut. Sen tömde jag konteinrarna (?) i köket och gick ut med soporna. Jag hjälpte inte till så mycket med städningen igår så jag kände att jag kunde fixa soporna som kompensation ;). Där efter bar det av till gymmet. Det gick sådär idag..lite seg i hue så det fanns inte så mycket  energi att puscha med. Sen gick jag hem och fixade en god lunch och nu har jag gjort mig redo för dagen och dricker en kopp kaffe.

Idag ska jag och Madeleine på äventyr mot Hemköp där vi har gratis-varor att hämta ut! moahaha. Love it. Grillad kyckling och kaffe har vi båda fått gratis!! :D yey.

see youuu <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0